21 jan. 2013

Ursäkta franskan

French webzine CoreandCo has reviewed Från Primat till Reptil.

Eftersom vår franska börjar och slutar med typ baguette fick vi ta hjälp av elektroniken. Google translate gav en aningen svårtolkad, men intressant text:

"Sedan har vi naturligtvis finns det fortfarande de som tror att punken är död vid 79 och har aldrig förstått något om utseendet på Mohawk skotska följande år. Jag ska försöka förklara för dem hur de vilselett ögat att böja ha sålt renskinn ganska snabbt. Etablerade sedan 1999 med en diskografi som börjar växa, är Fran Primate Till Reptile ("Från primat reptil" på det språk som du vill) deras fjärde album, de fyra anatomiska keupons av 71 är svenska. Hailing från Malmö specifikt (men om du vet, i princip direkt efter trädet) Skåne län, en stad med en yta på 335,1 km2 och ca 300 000 invånare. Odla själv på COREandCO. Inte du känns som en vind crustillant kittla dina näsborrar från botten av en fjord slog snöstormen och resonans sång valarna? Inte? Tja du bör därför under en längre tid blev Sverige Mecka musikaliska utveckling inte en kodifierad genre hyper: Jag heter D-beat, synonymt i norra Europa grossist punk / hardcore plats (men det tar längre tid att skriva). Långt mindre vilja att kritisera detta. I själva verket blir allt som frågor som rör svenska punkrock ofta en glödande Firebrand promenad napalm. Och anatomiska-71 är inget undantag från denna regel, även om locket inte är helt framgångsrik i kanonerna av genren. Så vad är krönika ännu en skiva för att vara repetitiva? Väl först och främst D-Beat är en genre som jag älskar och sedan om det inte intresserar dig kan du alltid gå någon annanstans om snön är vitare. Och framför allt killar gänget har en tydlig vilja att stå ut lite av sina kollegor. Genom kombinationen av tre låtar att bli upprörd först och sedan ett slags ironi som lyser i några låtar, även om du får bilden Svenska ingenting som jag. Resten är en dödlig lavin av riff spelas i ljusets hastighet och försöker hålla en batteriläge epilepsi. Produktionen är motsvarande låg skilja gigantiska och allestädes närvarande. Brådskande som pissar efter tre liter öl, morrande som en lus på håret i vulva Laetitia Casta, 71 anatomiska stolt bär fana svep hörselgången. Det finns lite att den nionde låten "efter Sverige Tiden ur" som ändrar något från resten med en tung nästan doomesque och elektroniska knorra lite överflödig. Inte en stor framgång på kort, med andra ord en brist på smak! De andra nio spår (om du planerar det väl gjort det tio stycken) är bara bygger på samma modell: 09:58 sekunder max och sedan intro baboum i ansiktet för 1-2 minuter. Du behöver inte göra längre, förstod de konceptet. Du kan känna sig ännu påverkan av Zeke på en låt som "Omen", en grupp inte särskilt känd för sin progressiva sidan.Definitivt, jag säger dig min goda lady är punk inte död, den är monterad på en roddbåt med bågen är dekorerad med ett drakhuvud, inte praktiskt att fördubbla parkbana, men jävla classier än mina Twingo ruttna".

1 kommentar:

  1. Brådskande som pissar efter tre liter öl, morrande som en lus på håret i vulva Laetitia Casta, 71 anatomiska stolt bär fana svep hörselgången.

    Ord och inga visor!

    SvaraRadera