25 sep. 2011

Releasegig 4 november!


Den 1:e november släpps vår nya platta (LP/CD), CDn av Halvfabrikat, LPn är ett samsläpp mellan Halvfabrikat & Power it Up.

Den 4:e november firar vi detta med ett releasegig på Trucken i Göteborg, tillsammans med Burning Kitchen + eventuellt något mer band... Det blir nog fett, så på med spenderarbyxorna och kom och lägg rabarber på ett ex av plattan!

"Från Primat till Reptil" var en jäkligt rolig platta att spela in. Evil Grill-Chrille hjälpte oss med trummorna, men resten spelade vi själva in i repan och lite här och där tillsammans med Mattias "Maxi attack" Engström (från Faster Katt bl a), som även bidrog med analogsynth och andra infall. Vi försökte så långt vi kunde att ge både de enskilda låtarna, men även plattan som helhet, en egen identitet, för att plattan inte bara skulle kännas som "ännu en d-taktsplatta" i mängden. Vi hoppas att åtminstone något av det skiner igenom i slutresultatet. Mattias gjorde ett grymt jobb iallafall.

Plattan är mastrad av fantastiske ljudgurun James Plotkin (OLD, Khanate, Phantomsmasher, etc etc) för att låta särskilt bra på vinyl. Gött gött...

Kanske hinner vi till och med göra tischor...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar